Beretta APX A1 (Compact) 9×19

23 600 

Objevte Berettu APX A1, která posouvá osvědčenou ergonomii a spolehlivost rodiny APX na další úroveň. Tato pistole je vybavena integrovanými funkcemi odvozenými ze zpětné vazby od armády, donucovacích orgánů a taktických střelců, zaměřující se na maximální výkon, bezpečnost a kvalitu pro každého střelce v terénu. Beretta APX A1 prošla přísnými testy programu US Army MHS a je používána profesionály ve více než 20 zemích. Bereta například dodala 176 000 kusů pistolí policejním složkám v Brazílii, kde prošla všemi potřebnými testy.

Beretta APX A1 Compact, pistole, která vás ohromí svou rychlostí a výkonem. Díky jednomu z nejkratších resetů ve své třídě a lehčí, konstantní hmotnosti odporu spouště díky odlehčené sportovní pružině úderníku, je APX A1 Compact navržena pro maximální efektivitu s krátkým zdvihem, což umožňuje rychlé a přesné zásahy.

APX A1 Compact přebírá veškeré designové prvky z modelu Full Size, což zahrnuje jedinečný odnímatelný a vyměnitelný rám sdílený celou platformou APX. Pistole je kalibrována na 9×19 a nabízí novou spoušť se zaobleným profilem a přepracovanou ergonomii rámu, která zajišťuje pohodlné držení a ovládání. Vyfrézovaný závěr pro snadnou montáž nejběžnějších kolimátorů na trhu, takže můžete přizpůsobit pistoli svým potřebám. Kromě toho disponuje oboustranným ovládáním pro pohodlné použití pro praváky i leváky.

Díky povrchové úpravě Aquatech Shield je zbraň odolná vůči korozi a chemikáliím, a černé vroubkované hledí se světlovodnou muškou poskytuje skvělou viditelnost. Oboustranné ovládání lze snadno přizpůsobit jak pro praváky, tak pro leváky.

Zažijte rychlost a preciznost s Berettou APX A1 Compact!

 

Kategorie:

Specifikace:

Druh: Pistole samonabíjecí
Výrobce: Beretta
Model: APX A1 Compact
Ráže: 9×19
Barva: Černá
Velikost: Compact
Spoušť: Striker fired
Délka závěru: 175mm
Výška: 132mm
Šířka: 33.1mm
Délka hlavně: 94mm
Kapacita zásobníku: 15
Hmotnost s prázdným zásobníkem: 785g
Příslušenství: Výměnné hřbety rukojeti, zámek, manuál

Nákupní košík
Přejít nahoru